СПО на локалним изборима подржаће листу “Александар Вучић – зато што волимо Лучане и Драгачево” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
СПО на локалним изборима подржаће листу “Александар Вучић – зато што волимо Лучане и Драгачево”
Trenutno na sajtu: 1134       |       Podeli:
28.11.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Пред локалне изборе у Драгачеву, подршка изборној листи “Александар Вучић – зато што волимо Драгачево”, стигла је и од Српског покрета обнове.

Заменик председника СПО, Александар Чотрић, посетио је Лучане и том приликом позвао све бираче да у што већем броју изађу на изборе 16. децембра.

“Позивам све чланове, симпатизере и присталице СПО да свој глас на предстојeћим изборима дају изборној листи број један. Јер сматрамо да победа те листе значи да ће бити настављени сви инфраструктурни и други пројекти који су започети а који значе грађанима. Добар, одговоран и поштен рад, то је најбоља  пропаганда. Општинска управа одлично је радила у протеклом периоду и остварена је одлична сарадња са свим министарствима, побољшан је животни стандард, подигнут ниво примања, обезбеђена насеља од поплава, изграђена путна инфраструктура, у сваком селу је понешто урађено да становници живе боље. Не треба се враћати у прошлост, људи кји су пре били на власти показали су шта знају и могу, а то није довољно, бирачи морају гледати у добру и квалитетну будућност својих породица”, рекао је Чотрић.

Председница општине Лучани, Весна Стамболић, изразила је своје задовољство због подршке која је стигла од колега.

“Свака подршка значи, а мене је посебно брадовала јер је ненајављена и изненађујућа. Сигурна сам да у Драгчеву има симпатизера СПО. Важно је да имате подршку од странке која није у власти са вама, али људи препознају оно што смо ми радили. Драго ми је што су резулатати нашег рада стигли и до чланова СПО и да су препознали наше залагање”, рекла је Весна Стамболић и позвала све бираче да 16. децембра у што већем броју изађу на изборе.

Глас западне Србије

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani izbori sns spo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.000.050 посета
Тренутно на сајту: 1134 посетилац(a)