Осим трубача у Гучу све више долазе и млади спортисти: Ево зашто су летње припреме најбоље управо у Драгачеву! (ФОТО) 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Осим трубача у Гучу све више долазе и млади спортисти: Ево зашто су летње припреме најбоље управо у Драгачеву! (ФОТО)
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
03.08.2019 | 0 коментар(а)



Гуча – Ситно се одбрајава до Сабора трубача у Гучи, а ову варошицу већ посећују бројни туристи, али и спортисти.

Одлична клима, прелепа природа, али и повећање смештајних капацитета овде су довели младе београдске џудисте који се припремају за предстојећа такмичења.

“Сваке године мењамо дестинације за припреме, Били смо на Златибору, Копаонику, Тари, Кучеву, а овог лета смо одлучили да посетимо и Гучу. Проверили смо услове и закључили да хотел “Нордик” има све што нам је потребно. Овде имамо одличну салу за тренинг, у близини је фудбалски терен, али и рекреативни садржаји су феноменални”, рекао је тренер џудо клуба Трудбеник из Београда, Ђорђе Томић.

Тренер Ђорђе Томић изабрао Гучу за припрему своји младих џудиста, фото: ГЗС

На месту где данас постији хотел “Нордик” некад се налазила чувена “Златна труба” коју је 2014. купила компанија “Океан рентал” и одмах почела са реновирањем и улагањима у овај објекат, па је после неколико година позната престоница трубе добила модеран хотел и тако повећала своје смештајне капацитете.

Хотел "Нордик" ушушкан је у драгачевској варошици, фото: ГЗС

“Желимо да туристичка сезона у Гучи траје седам до осам месеци, а не само неколико дана колико траје Сабор трубача. Овде постоје бројни неискоришћени туристички потенцијали. Клима је одлична, добре саобраћајнице и много тога се може видети”, рекао је директор компаније “Океан Рентал”, Срђан Стојановић.

Срђан Стојановић, директор компаније "Океан Рентал", фото: ГЗС

Он каже да Гуча врло лако може да постане један од водећих спортско- рекреативних центара у овом делу Србије.

“У хотел “Нордик” већ три године на припреме долазе бројни спортисти из целе Србије. Фудбалери, одбојкаши, џудисти јер овде имају одличне услове. Ми и даље настављамо са инвестицијама у хотел, тако да ћемо имати и додатне садржаје који ће још више употпунити нашу спортско -рекреативну понуду”, изјавио је Стојановић.

Да се у Гучи ужива и кад није Сабор трубача, доказали су и млади џудисти из Београда који су одушевљени зеленилом и природним лепотама које им у прстоници фале.

“Овде јако тренирамо, имамо супер салу. А након тренинга се дружимо и добро забављамо. Ове припреме су најбоље које смо до сада имали. Од родитеља сам чуо за ово место, али никад раније нисам долазио, сада сам се и лично уверио да је прелепо”, задовљно прича спортиста Мијат Каблар.

Хотел “Нордик” налази се у центру Гуче, има 31 собу и три апартамана, а оно што је незаобилазно у овој дргачевској оази мира јесте дегустација традиционалне срске хране коју за госте спремају проверени кувари.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


guca pripreme hotel nordik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.471 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)