Одржан четврти протест у Тополи, „Један од пет милиона“ 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Одржан четврти протест у Тополи, „Један од пет милиона“
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
22.02.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Протест „Један од пет милиона“, четврти пут је синоћ одржан у Тополи. Група грађана окупила се испред маркета Идеа и зграде општине,

одакле су се протестном шетњом упутили улицама Тополе.

,,Ових дана међу свим нашим суграђанима је често питање зашто шетате, ја бих питала наше драге суграђане зашто ви не шетате. Шетам због тога, што више не могу да гледам и  слушам лажи у медијима.  Сада се информације пласирају путем друштвених мрежа, немају сви људи ту могућност да чују праве информације. Зато смо ми изашли на улице широм Србије и решили да се тако  чује глас народа“, рекла је учитељица Суза Јаковљевић обраћајући се окупљеним.

Суза Јаковљевић, фото: ТопПрес

Она је додала да је већина грађана незадовољна тренутном влашћу али да се плаше да јавно изнесу своје незадовољство.

„Знам да ова наша борба неће бити ни лака ни кратка, али морамо да истрајемо у нашим захтевима и да заједнички идемо ка истом циљу. Неки од тих циљева су  да се створи нормална држава са нормалним институцијама, да се зна шта је приоритет, да лекар буде човек са дипломом медицинског факултета. Пољопривредник треба бар годину дана унапред да зна цену свога воћа, да радник зна да су му уплаћени доприноси“, поручила је Јаковљевић.

На протесту су говорили Александар Бабић  и Милан Tашић пољопривредници из Тополе.

Александар Бабић и Милан Ташић, Фото: ТопПрес

Колона је прошетала централним улицама Тополе, узвикујући пароле против локалне власти.

Протест је протекао у миру, полиција је обезбеђивала скуп. Према речима организатора пријављено је до 100 учесника, међутим очевидци тврде да их је било мање.

ГЗС/ ТопПрес

Протест у Тополи, фото: ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


шетња протест

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.165.303 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)