Почела ски сезона на Златибору, преко 30 центиметара снега за љубитеље зимских спортова 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почела ски сезона на Златибору, преко 30 центиметара снега за љубитеље зимских спортова
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
26.12.2021 | 0 коментар(а)



Златибор - Спуст са врха једне од најлепших планина у Србији коначно је ухватиo je свој зимски залет. Скијашка сезона на Торнику је почела и све жичаре
Почела ски сезона на Златибору, преко 30 центиметара снега за љубитеље зимских спортова, фото: РИНА

су стављене  на респолагање љубитељима зимског спорта. Стазе од плаве до црне већ су добро утабани, а први скијаши и бордери већ су заузели своје позиције.

"Први дан је за све љубитеље скијања био бесплатан, док је за дане викенда у цену ски паса урачунат попуст од тридесет одсто. Све стазе су у функцији од Чиготе, Змајевца, Торника и Станкове равни. На свим тим стазама има преко 30 центиметара утабаног снега што је и више него довољно да се скијаши опусте и уживају у чарима скијања на Златибору. Уколико се не створе температурни услови ми имамо спремне и топове за стварање вештачког снега, што је идеалан спој за скијање", казала је за РИНУ, Ана Јовановић из Скијалишта Србије.

У овом тренутку на свим стазама на Торнику има преко 700 скијаша, а у наредним данима очекује се још већа посећеност на једном од најлепших скијалишта у Србији.

Почела ски сезона на Златибору, преко 30 центиметара снега за љубитеље зимских спортова, фото: РИНА

"Ми смо у предсезони имали заиста велике попусте који су трајали скоро месец дана и сви они који се одлуче да купе ски карту преко веб шопа Скијалишта Србије имају попуст пет посто који ће трајати до краја сезоне", додала је Јовановићева.

У петак је након редовног одржавања и паузе од 15 дана почела са радом и највећа златиборска атракција "Голд гондла", која је до сада превезла преко 250.000 хиљада туриста, и води од центра Златибора до врха Торника дужином од 9 километара и сматра се најдужом гондолом на свету.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SKI SEZONA ZLATIBOR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.395.971 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)