Општинско веће донело одлуку о формирању енергетског менаџмента 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Општинско веће донело одлуку о формирању енергетског менаџмента
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
22.12.2016 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На јечерашњој седници општинског већа у Горњем Милановцу већници су донели одлуку о успостављању система енергетског менаџмента,



а међу 37 тачака нашао се и промграм пословања Јавног предузећа за изградњу за 2017. годину као и ценовник услуга и радова овог предузећа.

Формирањем институција енергетског менаџмента локалне самоуправе добијају многе предности.

„Постојаће особа која ће вршити израду пројеката енергетске ефикасности за све јавне установе. Канцларија за локални и економски развој коју смо недавно основали имаће већи капацитет да учествује на разним тендерима“, рекао је председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић.

Највећи број тачака који се нашао на дневном реду односио се на план и програм пословања Јавних предузећа па ће ЈП за изградњу у Гоњем Милановцу поред поверених делатности од стране оснивача, у 2017. години излазити на тржиште и јављаће се на тендере где ће узимати послове инфраструктуре.

„Од свог рада морамо финансирати нова основна средства али и личне дохотке. Будући да имамо ингеренције зимског одржавања свих саобраћајница на територији општине Горњи Милановац, формирали смо две екипе, једну за чишћење подручја града а другу за чишћење сеоског подручја“, нагласио је директор ЈП за изградњу Божидар Вучетић.

Глас западне Србије

Опширније погледајте у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије

           

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.115 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)