Дино парк и малишани Западне Србије улепшали вече на Златибору 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Дино парк и малишани Западне Србије улепшали вече на Златибору
Trenutno na sajtu: 282       |       Podeli:
29.07.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Да је златиборски Дино парк највећи едукативни и забавни центар на Балкану још једном је доказано у суботу,

26. јула, када је на летњој позорници Краљевог трга организована манифестација "Упознајмо Западну Србију кроз младост", саопштено је ит ТО Златибор.

Приредба која је започела најпре окупљањем учесника у Дино парку, настављена је свечаним дефилеом и централном прославом која је одржана на Краљевом тргу, а све у оквиру богатог програма Дино дечијег културног лета.

Манифестација је окупила велики број деце и младих са једним циљем, да се промовишу лепоте градова, општина и села Западне Србије, да се промовише једнакост, дружење и радост детињства. Малишани из Чајетине, Златибора, Сирогојна, Мачката, Ужица, Севојна, Бајине Баште и Београда имали су прилику да бројној публици на Краљевом тргу представе оно што је најлепше из њихових родних места и оно што би сваки туриста требало да осети, види и доживи. Дивне приче из различитих градова, села и општина, и дивна енергија раздраганих малишана успели су да, упркос киши, задрже публику на Краљевом тргу и кроз песму и игру, традицију и културу представе обичаје места из којих долазе.

Највећи аплауз публике изазвали су најмлађи чланови "Дино клуба" који имају свега четири године, а на великој златиборској позорници извели су дивну приредбу. Ово је била идеална прилика и да се Дино парк захвали свим пријатељима који су помогли одржавање манифестације,а то су: општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, млекара "Наша Златка", компанија Златиборац и Vip Casa Club Златибор.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.787.187 посета
Тренутно на сајту: 281 посетилац(a)