Доловић: Након поплава седам објеката за рушење 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Доловић: Након поплава седам објеката за рушење
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
26.06.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Прошло је скоро месец дана од како су велике поплаве задесиле Горње и Доње Драгачево.



Живот се полако враћа у нормалу, врши се попис штете и санирају се мање последице.

Председник општине Лучани Миливоје Доловић у директном укључењу у Јутарњи програм Прве тв рекао је да је 231 објекат поплављен, а да од тога седам припада шестој категорији односно да је потребно њихово рушење.

„Општина Лучани од понедељка издаје правоснажна решења о додели државне помоћи која се креће од 120.000 до 600.000 динара по стамбеном објекту. Све што је председник државе обећао када је био у посети се ради. Тренутно се рехабилитује неколико путних праваца. Добили смо 26 км асфалта за општинске некатегорисане путеве који су оштећени у поплавама, а ради се на изради и пројектне документације за 20 мостова”, казао је Доловић.

Иначе, према одлуци Општинског већа у Лучанима кренуће се са прибављањем непокретности у јавну својину како би се бедем у Ђераћу изградио у пуном профилу. Обе породице које пре три године нису дале дозволу да се ради на њиховј земљи сада су дале своју сагласнот.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.478.885 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)