СНС: Бошковом лудилу мора се стати напут 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: Бошковом лудилу мора се стати напут
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
05.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереништво Српске напредне странке у Чачку издало је саопштење за медије
Илустрација, фото: ГЗС

у коме наводе да изражавају најдубље гнушање и презир због немилих сцена испред Скупштине Београда. Они даље истичу да је “група хулигана, предвођена осведоченим насилником Бошком Обрадовићем насрнула на учеснице радионице о родној равноправности”, као и да је “главни актер на жалост поново један наш суграђанин, коме су неостварени политички циљеви и сулуда жеља за влашћу очигледно помутили разум”.

У саопштењу се даље наводи:

“Чачански напредњаци се ограђују од најновијих дивљачких акција присталица Двери и њихових сабораца из такозваног Савеза за Србију и желе да јавности јасно ставе до знања да Обрадовић никада и ни на који начин неће и не може представљати Чачак и Чачане. Човек коме су пуна уста борбе за људска права и породичне вредности, а при томе се понаша крајње примитивно, драстично кршећи управо те принципе, требало би што пре да потражи стручну лекарску помоћ и под хитно се повуче из јавног живота. Све друго може довести само до ескалације и нових немилих сцена, са несагледивим последицама.

Истовремено подсећамо јавност на чињеницу да одборника Скупштине града Чачка Бошка Обрадовића, за кога су неки бирачи очигледно грешком гласали, већ дуже време нема у скупштинским клупама локалног парламента, али је зато себи дао за право да се дрзне и упути ка вратима Скупштине Београда, тражећи тобоже састанак са градоначелником др Зораном Радојичићем.

Руководство Градског одбора СНС Чачак апелује на надлежне државне органе да под хитно предузму све неопходне законске мере, како би се зауставило насиље помахниталог човека, који је очито изгубио компас и питање је докле је спреман да иде у свом губитничком походу. Из свега до сада виђеног јасно је да се овом лудилу под хитно мора стати на пут”, наводи се у саопштењу повереништва СНС у Чачку.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns cacak obradovic saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.233.019 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)