Осумњичени за уцену и молотовљеве коктеле без притвора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Осумњичени за уцену и молотовљеве коктеле без притвора
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
27.03.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево - У Основном јавном тужилаштву у Ваљеву данас је саопштено да су тројица Ваљеваца од којих је С.М.(35) био ухапшен за уцену,

а М.Г.(22) и М.Г.(23) да су у једној кући разбили прозор и убацили два молотовљева коктела после саслушања пуштени да се бране са слободе.

Миле Николић тужилац Основног јавног тужилаштва у Ваљеву потврдио је за Глас западне Србије да је С.М. осумњиченом за претњу путем друштвених мрежа да ће о једној ваљевки објавити компромитујући материјал ако му не плати 300 евра, признао да је примио 250 евра на име овог „доказа”. Тужилаштво је предложило притвор али суд то није прихватио уз објашњење да је осумњичени признао дело. Док је за двојицу приведених који су бацили молотовљев коктел објаснио укидање притвора, да до сада нису осуђивани и да не могу да утичу на сведоке.

Ј. Стојић/ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.108.980 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)