Почело суђење Ђилас-Парезановић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почело суђење Ђилас-Парезановић
Trenutno na sajtu: 659       |       Podeli:
14.03.2019 | 0 коментар(а)



Пред Основним судом у Чачку почела је парница по тужби бившег градоначелника Београда и једног од лидера СзС Драгана Ђиласа
Марко Парезановић и Драган Ђилас, фото: ГЗС

против народног посланика и повереника СНС за Чачак Марка Парезановића. Ђилас је подне тужбу због изјаве Парезановића у којој је оптужо Ђиласа да је покушао да поткупи одборнике владајуће већине у Чачку. Парезановић је тада изјавио да је Ђилас у једном ресторану у Горњем Милановцу наводно нудио 50 000 евра за 2 одборника без којих већина у Чачку не би опстала. За повреду части и душевни бол Ђилас је тражио од Парезановића 300 000 динара наводећи да су оптужбе паушалне и изнесене без икаквих доказа.

Адвокат Жарко Мићин који заступа Марка Парезановића доставио је данас одговор на тужбу у којој се наводи да овако постављена тужба представља политички притисак на Марка Парезановића, и да је део Ђиласове тактике за гушење слободе говора и медија. Такође одбрана као доказ да је у питању политички притисак истиче да је Ђилас тужио чак 30 медија и појединаца у претходних неколико месеци. Такође одбрана тврди да Ђилас као носилац политичке функције мора имати виши степен толеранције, јер је и сам неретко политичке противнике називао криминалцима и износио тешке оптужбе на рачун власти.

Следеће рочиште на коме ће бити саслушани Драган Ђилас и Марко Парезановић заказано је за крај маја месеца.

ГЗС/Рефлектор




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.399.639 посета
Тренутно на сајту: 659 посетилац(a)