Општина Топола издвојила 8,5 милиона динара за ФК „Карађорђе“, просторије у потпуности реновиране 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Општина Топола издвојила 8,5 милиона динара за ФК „Карађорђе“, просторије у потпуности реновиране
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
19.09.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Први човек општине Топола са својим сарадницима обишао је данас реновиране просторије ФК „Карађорђе“. Он је том приликом истакао

да је локална самоуправа у протеклих годину дана определила за санирање свлачионица и мокрих чворова као и за покривање балон сале 8,5 милиона динара, али са радовима се неће стати. 

„Балон сала је покривена, а била је у јако лошем стању, свлачионице и мокри чворови су у потпуности сређени. Ако будемо усвојили ребалансом додатних два милиона покрићемо и терен у балон сали како би стекли услове да добијемо употребну дозволу. Наш циљ је развој инфраструктуре у ФК ‘Карађорђе’, свлачионица је била у лошем стању доста напора смо уложили да ово средимо још радова нас очекује и око терена али имаћемо објекат и терен за понос свим грађанима“, изјавио је Игор Петровић, председник општине Топола. 

Први човек општине Топола у обиласку терена и сређених просторија ФК Карађорђе, фото: ТопПрес

У каквом су стању биле свлачионице и мокри чворови најбоље сведочи директор Спортског привредног друштва „Карађорђе“ Саша Вујичић. 

„Зграда свлачионица је имала јако лошу кровну конструкцију која је годинама крпљена, првенство из безбедносних разлога ово је било ургентно санирати, јер овде тренирају деца,  девојчице и дечаци и њихова безбедност је најважнија. Такође су сређене и канцеларије, мокри чворови, зграда је функционална и у новом руху. Осим тога у претходних 11 месеци сређен је и терен као и балон сала која је санирана уз помоћ општине. За годину дана смо одрадили доста тога али не можемо сами да средимо трибине, пројекат је предат Министарству спорта и то нас очекује у наредном периоду. Потребно је да заменимо и  вештачку траву у балону, како би могли да изнајмљујемо термине“, наглашава Вујичић. 

Саша Вујичић, фото: ТопПрес

Иначе, ФК „Карађорђе“ игра утакмице  у Шумадијско – подунавској зони и Српској лиги.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


karadjordje prostorije topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.300.181 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)