Лучани: Даница Стефановић директор Дома здравља, Милан Бошковић на челу Комуналца 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Лучани: Даница Стефановић директор Дома здравља, Милан Бошковић на челу Комуналца
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
18.02.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Општинско веће именоваће данас вршиоце дужности Дома здравља и ЈКП „Комуналац Лучани” који ће на тим местима
Фото: РИНА

заменити др Гордану Гашовић и Обрада Стевановића.

Дужност директора у Дому здравља обављаће др Даница Стефановић, специјалиста психијатрије док ће Стевановића заменити Милош Бошковић (1991) дипломирани грађевински инжењер - одсек хидротехника и биће то вероватно један од најмлађих директора у овој општини.

Др Стефановић дипломирала је на Медицинском факултету у Београду 1993. када је све до 1995. била лекар службе медицине рада Дома здравља Ариље, а потом лекар службе хитне помоћи Дома здравља Горњи Милановац.
Од 1995. до 1997. је вршилац дужности начелника санитарне инспекције за Моравички округ.

Од новембра 1997. докторка Стефановић је лекар Дома здравља Лучани. Седам година је в. д. начелника специјалистичко - консултативне службе и дугогодишњи мртвозорник за општину Лучани.

Коаутор је девет стручних радова из области медицине рада и психијатрије, међу којима је најзначајнија студија Поремећај спавања, прихваћена и публикована на Европском конгресу психијатара одржаном у Португалији 2014. За 22 године непрестаног рада у Дому здраља Лучани, др Даница Стефановић је радећи као лекар у служби медицине рада, сеоским амбулантама, хитној помоћи и специјалистичкој психијатрији стекла изузетно искуство у раду са људима, у дефинисању сложених медицинских дијагностичких параметара као и у развоју квалитативних медицинских поступака превентивног и дугорочног лечења наших суграђана.

Милош Бошковић живи у Дљину. Основну школу похађао је у Лучанима, након чега је уписао средњу Техничку школу у Чачку. Након завршетка школе због финансијских потешкоћа, не уписује одмах студије, већ годину дана ради у земљи и иностранству, како би обезбедио материјалне услове за наставак школовања. Након паузе од годину дана уписује Грађевински факултет у Нишу 2011. одсек Хидротехника, који завршава у року.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.831.234 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)