Нова одлука за школе широм Србије: Ево где ће ђаци од понедељка имати онлајн, а где комбиновану наставу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова одлука за школе широм Србије: Ево где ће ђаци од понедељка имати онлајн, а где комбиновану наставу
Trenutno na sajtu: 410       |       Podeli:
17.09.2021 | 0 коментар(а)



Министарство просвете саопштило је како ће се одвијати настава у следећој, четвртој недељи текуће
Од понедељка нова одлука за школе широм Србије, Фото:ГЗС

школске године широм Србије.

 

Комбинована настава од следећег понедељка примењиваће се у седмом и осмом разреду основних школа у ових девет општина: Ариље, Богатић, Ваљево, Лајковац, Ивањица, Књажевац Коцељева, Крагујевац Топола.
Други модел наставе подразумева да се образовно-васпитни процес организује комбиновањем непосредне наставе и наставе на даљину, а одељења су подељена у групе.

 

Други модел организације образовно-васпитног рада (комбинована настава), од понедељка 20. септембра 2021. године примењиваће у средњим школама на територији 45 локалних самоуправа.Београд, Бор,Петровац на Млави,Зајечар, Косјерић, Пријепоље, Чајетина,Бојник, Власотинце, Лесковац,.Вршац, Ваљево, Уб, Богатић, Владимирци, Крупањ, Шабац, Горњи Миалновац, Чачак, Лучани, Алексинац, Ниш, Сокобања, Бабушница, Велчиак Плана, Смедерево, Смедеревсак Паланка, Деспотовац, Јагодина, Параћин, Свилајнац, Ћуприја, Врање и Трговиште, Александровац, Трстеник, Краљево, Нови Пазар, Тутин, Кикинда, Рума, Прокупље, Аранђеловац, Крагујуевац и Топола.

 

Трећи модел наставе (онлајан настава) примењиваће се у средњим школама на територији осам локалних самоуправа: Бајина Башта, Ужице, Лебане, Лајковац, Љиг, Ивањица, Бела Паланка и Сремсак Митровица.
Трећи модел организације образовно-васпитног рада примењиваће се и даље у основним и средњим школама на територији АП Косово и Метохија.

 

Курир.рс/ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nova opdluka . za Å¡kole Å¡irom Srbije kombinovana i redovna nastava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.172 посета
Тренутно на сајту: 411 посетилац(a)