Након вишегодишњег чекања коначно асфалтирана Воденичка улица 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Након вишегодишњег чекања коначно асфалтирана Воденичка улица
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
04.12.2019 | 0 коментар(а)



Пожега – Већ годинама се говори о Воденичкој улици као о једној од ретких улица у Пожеги, која је у најужем градском подручју, а изгледала је као

неки сеоски пут, кажу Пожежани из ове улице. Ипак, ових дана су се стекли услови да ова улица буде асфалтирана што су њени становници дочекали са одушевљењем.

„Сада је много лепше и боље. Близу смо Пожеге, а нисмо имали асфалт, али сада смо га коначно добили и мислим да је ово први потез који доказује ова ваља ова тренутна власт. Предходни су нас сви лагали, али садашњи су урадили”, казао је становник Воденичке улице, Слободан Матовић.

Готово 150 метара дугачка улица није једино градилиште где локална самоуправа ових дана ради. Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић обилазећи радове у Воденичкој улици најавио још неколико сличних и финансијских много већих инвестиција.

Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић

„Време нам иде на руку по питању радова. Ево данас је асфалтирана Воденичка улица. Надам се да ћемо данас стићи да асфалтирамо и три крака улице Бана Милутина. Све ове радове финансира локална самоуправа, у наредном периоду очекујемо и три веће, да кажем, путне инвестиције, а то су улица Васка Попе, локални пут кроз Врањане од месне заједнице Здравчићи до месне заједнице Глумач и трећи путни правац Висибаба – Радовци”, рекао је Никитовић.

Што се тиче финансија, асфалтирање Воденичке и улице Васка Попе, финансира локална самоуправа из општинског буџета, док ће путеве од Здравчића до Глумча и Висибаба – Радовци финансирати Јавно предузеће „Путеви Србије”.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.389.260 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)