Премијере представе „Котлић” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Премијере представе „Котлић”
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
21.06.2022 | 0 коментар(а)



Прибој - У прибојском Дому културе,првог дана лета, 21.јуна, одиграна премијера дечје позоришне представе „Котлић" у извођењу глумаца

Мале позоришне радионице Дома културе "Пиво Караматијевић".

Љубав, као најузвишеније људско осећање,јача је од сваког краљевства и племићке раскоши.Зато љубав и побеђује - суштина је ове дечје представе "Котлић", која је рађена по тексту данског књижњевника хана Кристијана Андерсена.

Главни јунаци,млађани,принцеза Ива Милинковић и "срећни" принц,Урош Зујић,иако су имали ватрено крштење на даскама што живот значе, са пуно набоја али и вештине, одиграли су своје прве глумачке роле.

А поред Иве и Уроша, свој први позоришни наступ кроз представу „Котлић" имали су и Неда Китић, Касим Кочевић, Максим Клисура,Филип Јаћимовић.

„Глумачка постава представе Котлић,вероватно је најмлађа у дугој традицији прибојског Дома културе, све ученици до четвртог разреда основне школе,и они би реално, требали да буду окосница будућег дечјег позоришног стваралаштва у граду на обалама Лима" - рекао је редитељ представе, искусни Ибрахим Ћата Хасанагић

Представа „Котлић" припремљена је за нешто више од месец дана,а техничко вођство било је поверено Елми Леђеновић.

Публика у прибојском Дому културе,њихови другари родитељи, и поклоници позоришне уметности, на премијери ове дечје представе,уживали су непун сат времена,а младе глумце аматере,а сутра можда и глумачке звезде, поздравили су заслуженим и дуготрајним аплаузом.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.524 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)