Јањушевић: Док тужилаштво ћути због напада опозиције, СНС неће 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јањушевић: Док тужилаштво ћути због напада опозиције, СНС неће
Trenutno na sajtu: 537       |       Podeli:
16.08.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Народни посланик и члан извршног одбора СНС-а Крсто Јањушевић у свом саопштењу достављеном медијима рекао је даје пуну

подршку председнику Вучићу и истакао да је Србија захваљујући њему из “виђеног пораза” закорачила на победничко постоље . У саопштењу се даље наводи.

,,Крив је Александар Вучић тој тајкунско лоповској коалицији што Србија има највећи привредни раст у региону, што се за време његовог мандата није десио погром Срба са својих огњишта ма где били, што се на сваком фронту бори за највише добро Србије.

Крив је Александар Вучић тој лоповској екипи што је креирао свест у Србији коју наши успешни спортисти одавно примењују а то је да не постоји изгубљена лопта. А стигли су толико “изгубљених” лопти и из “виђеног” пораза закорачили на победничко постоље баш онако како је Србија кренула на економском и сваком другом плану.

Александар Вучић на том путу има милионску подршку грађана који разумеју изазове који се пред Србијом налазе и знају да се свако са свим својим могућностима треба да укључи и допринесе превазилажењу проблема. Сви можемо и сви морамо... радници, пољопривредници, лекари, пензионери, професори, студенти.

Смета тој лоповској дружини Александар Вучић који жели такву Србију, у којој сви раде за опште добро а никад више за рачун тајкуна!

Смета им што у решавању питања Косова и Метохије једино разматра опције преговора из којих ће произаћи неко прихватљиво решење. Да је решење једноставно наћи као смислити увреду, претњу и позив на хаос, нашли бисмо га лако.

Неко би да га хапси зато што ради на томе да постигнемо што више можемо и створимо шансу онима који ће доћи после нас.

У тренутку када Србији требају збијени редови, припадници тајкунско лоповске коалиције који себе зову опозицијом покушавају да разбијају оне у првим редовима, преседника , парламент, судове, армију ... Ово су нескривене намере несавесних људи који би да искористе тренутак кад је цела нација окупирана једним крупним проблемом , да у Србији створе неред и хаос а себе промовишу у власт.

Основна карактеристика неуспешних је упућивање неоснованих критика на све и свакога. Док је друштво преокупиарано другим важнијим проблемима они мисле само на себе и своје позиције.

Албанска страна увидевши да је процес стварања тзв.независног Косова који им је до 2012. текао без проблема, озбиљно заустављен доласком Александра Вучића, сада велике наде полажу у тајкунско лоповску коалицију у Србији и сваки дан мере колико су ослабили Вучића. Држе им палчеве док позивају на хапшење председника , док позивају на крвопролиће и рушење Србије.

Ако дођу у прилику они ће по моделу по коме их већ знамо све што стекну грађани претворити у њихово а народ оставити без икаквих шанси.

Александар Вучић је имао храбрости да каже да је тренутак да сви покажемо како смо одговорна деца наше Србије.

Нека постоје разлике у ставовима, здравим мишљењима и идејама, око њих се можемо спорити и надметати али Србија не сме и не може да трпи због тога.

Нека они који себе зову опозицијом дају конкретне предлоге о решавању питања Косова ако их имају. Ми ћемо добре предлоге препознати, прихватити, а њих аирмисати као креаторе таквих идеја.

Ипак од тих који себе називају опозицијом имамо позиве на хапшење председника Србије, крвопролиће, неред и стварање хаоса.

Док на све то тужилаштво ћути, ми нећемо.

Пуна подршка председнику Србије Александру Вучићу!”, наводи се у саопштењу.

Народни посланик и члан извршног одбора СНС-а, Крсто Јањушевић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.189.766 посета
Тренутно на сајту: 538 посетилац(a)