Са очима изван сваког зла: 57. Дисово пролеће 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Са очима изван сваког зла: 57. Дисово пролеће
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
22.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - У оквиру 57. Дисовог пролеће „Са очима изван сваког зла” у среду 24. јуна са почетком у 19 часова у Малој сали Градске библиотеке

биће организовано читање поезије и разговор са добитницима награде „Млади Дис”.


Додела награда „На Дисовој стази” ауторима најбољих литерарних радова на конкурсима за ученике биће одржана 25. јуна у 12,30 у ОШ „Владислав Петковић Дис” у Заблаћу.


„Молитва за недремано око” изложба посвећена лауреату Рајку Ногу, аутора Душице Брковић, биће отворена у петак 26. јуна у 19,30 часова у галерији библиотеке, док ће у 20 чаосва бити завршна свечаност 57. Дисовог пролећа. Додела Дисове награде „Млади Дис”, као и награде за есеј, стихове ће казивати драмски уметник Радослав Рале Миленковић.

Завршна свечаност биће одржана у Великој сали Библиотеке.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


disovo prolece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.457 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)