Чачански бендови одржали хуманитарни концерт за лечење мале Срне 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Чачански бендови одржали хуманитарни концерт за лечење мале Срне
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
30.07.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Градској плажи на Морави синоћ је показала велико срце свих посетилаца и учесника
Хум,анитарни концерт за лечење мале Срне, Фото:ГЗС

хуманитарне акције.
Бендови „Oldman brothers band”, „Funk Off” „Акустик бенд” и оркестар за весеља „Шешир мој”. смењивали су се током хуманитарног концерта на сваких сат и по. У овој хуманој акцији учествовали су и кафићи „Green šank”, „Kafe Mona”, „Hvana”, „Kafe Kapetan”, као и Спортски центар „Младост”.

Илија Стефановић, музичар

„Стицајем околности, свирам у сва три бенда који вечерас наступају на овом хуманитарном концерту, заједно са својим колегама са великим задовољством учествујм у овој акцији. Мало је жалосно што морамо на овај начин да скупљамо новац за нашу децу, путем смс порука и оваквим акцијама, али ако можемо дати било какав допринос, пун ми је срце”, каже музичар Илија Стефановић.

 

Део новца од продатог пића биће усмерен за Срнино лечење, а биће постављене и кутије за прилоге”, хуманитарни концерт за једанаестомесечну Срну Драгојевић,којој је одмах по рођењу дијагностикован Даунов синдром, а у марту су сазнали за још једну дијагнозу MSD мијелодиспластични синдром (група повезаних поремећаја коштане сржи) .

 

„Потребно је 30 милиона динара,како би се скупила довољна сума новца за лечење у Италији. До сада је прикупљено четири милиона. Заједничком акцијом музичара , кафића и грађана , надам, се да ћемо дати скроман допринос. Акција се не завршава вечерас, кутије за добровољне прилоге остаће на градској плажи, па ће Чачани и даље моћи да помажу колико су у могућности. Довољна је и порука 1050 на 3030”, рекла је једна од организатора ове акције Катарина Новаковић.

Синоћном акцијом прикупљена је сума у износу од 224,415 динара, а у У Чачку ће бити одржан и Базар за Срну, у првој недељи августа.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Humanitarni koncert mala Srna Grdaska plaza morava bendpovi kafici građani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.914.725 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)