Филиповић потписао четворогодишњи уговор 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Филиповић потписао четворогодишњи уговор
Trenutno na sajtu: 554       |       Podeli:
24.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Седамнаестогодишњи Вељко Филиповић потписао је први професионални уговор, на четири године, са Фудбалским клубом Борац.

"Настављамо са праксом да потписујемо уговоре са талентованим дечацима из сопственог погона. Вељко је својим играма и талентом, али пре свега понашањем заслужио поверење клуба који верује у њега. Он треба да буде пример осталим младим играчима из Борца да се преданим радом и коректним односом може стићи до професионалног клуба", рекао је директор ФК Борац Иван Стевановић.

Сличног размишљања је и први човек чачанског суперлигаша.

"Морамо се у будућности што више ослањати на играче из своје школе. Свакога дана побољшавамо инфраструктуру како би смо створили што боље услове за развој играча. Жеља нам је да у перспективи тим Борца има што више играча који су прошли кроз млађе селекције нашег клуба", нагласио је председник клуба Предраг Теофиловић.

Вељку је као поклон вредан пажње уручен пар копачки најновије генерације. Млади играч је био итекако узбуђен и задовољан, али и јасан када су у питању његови даљи фудбалски планови, објављено је на сајту ФК Борца.

"Није било дилеме када ми је клуб понудио уговор. Потрудићу се да оправдам поверење руководства клуба и у наредном периоду се на терену изборим за свој статус", рекао је Вељко Филиповић.

Глас западне Србије/ФК Борац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.404.888 посета
Тренутно на сајту: 555 посетилац(a)