Ер Србија потврдила: Први лет из Лађеваца за Беч 17. децембра, карте у продаји 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ер Србија потврдила: Први лет из Лађеваца за Беч 17. децембра, карте у продаји
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
04.12.2019 | 0 коментар(а)



Краљево – Први лет за Беч са аеродрома “Морава” у Лађевцима заказан је за 17. децембар, а карте су од данас у продаји путем
Карте за Беч од данас у продаји, Фото: РИНА

агенција и Контакт центра “Аир Србија”, саопштено је на званичном сајту ове компаније.

Фото: РИНА

Ер Србија ће своју понуду проширити летовима из Краљева. Аеродром морава постаће наш трећи матични аеродром у Србији и биће намењен пре свега путницима из западне Србије и шумадског региона. Након покретања летова за Беч, путници такође могу очекивати увођење редовних летова за Грчку. сви они који желе да путују са аеродрома Морава могу очекивати традиционално добру услугу по повољним ценама “, изјавио је Данкан Нејсмит, генерални директор„ Аир Сербиа “.

 Национална авио-компанија ће обављати летове од Краљева до Беча и Солуна као резултат јавног позива за ваздухопловне службе од јавног интереса који је одржала Влада Србије.

 
Бечки летови биће доступни током целе године, два пута недељно зими и три пута недељно лета, док ће летови из Солуна бити сезонски са два лета недељно. Аир Сербиа ће вршити летове на обе дестинације из Краљева користећи регионални авион АТР72 Турбопроп.

 

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aerodrom Bec Ladjevci Kraljevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.505.709 посета
Тренутно на сајту: 380 посетилац(a)