Има да нас има: Бенефити за родитеље са троје и више деце и у Пожеги 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Има да нас има: Бенефити за родитеље са троје и више деце и у Пожеги
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
16.10.2019 | 0 коментар(а)



Пожега – Статистички подаци показују да се све више родитеља одлучује за једно дете, бела куга прети, а против ње се бори покрет

за децу “Три плус”. “Има да нас има” је њихов слоган, а они српске мајке на најбољи и на најконкретнији начин мотивишу да рађају, дајући им попусте на бројне производе и услуге, доказујући да имати троје и више деце ипак није толико тешко и неостварљиво.
У акцију покрета “Три плус” укључено је 12 градова и општина, а сада ће бенефите “три плус” картице моћи да користе и родитељи из Пожеге.

“Једна грудва покреће лавину. Ми смо кренули да се боримо против пошасти која нам прети и нећемо стати. Са најмлађим председником општине у Србији, Ђорђем Никитовићем, договорили смо да од 2020. године породице са троје и више деце из Пожеге користе попусте свих компанија са којима сарађујемо”, рекао је председник покрета Три плус, Владица Гавриловић.

Користећи “Три плус” картицу породице ће мање плаћати комуналне услуге (грејање, воду и смеће), биће им умањен порез на имовину, имаће бесплатан градски превоз за сву децу као и бесплатан паркинг. Такође, деца којих у породици има троје и више моћи ће бесплатно да тренирају у спортским клубовима, а имаће и првенство приликом здравствених прегледа.

Како би се грађани Пожеге упознали са свим бенефитима и пројектима “Три плус”, у суботу је договорено и породично окупљање на Тргу Слободе, са почетком у 12 сати, на којем ће се истаћи и колико су традиција и породица битне за Србију.

 

РИНА

 






PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Djordje Nikitovic Vladica Gavrilovic Pokret tri plus deca troje dece porodica viseclana cacak srbija ima da nas ima

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.134.378 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)