Повећање броја заражених, одлука о полицијском часу наредних дана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Повећање броја заражених, одлука о полицијском часу наредних дана
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
02.03.2021 | 0 коментар(а)



Од почетка епидемије у Србији је регистровано 462.728 случајева коронавируса, а од последица ковида-19 преминуло је 4.459 особа.

На болничком лечењу је 3.977 пацијената, од којих је 164 на респиратору, показују подаци са сајта цовид19.рс.
Према последњим подацима, коронавирус је потврђен код још 3.469 грађана Србије, а тестирано је 13.286 узорака. Од последица заразе преминуло је још 16 особа.

На болничком лечењу је 3.977 пацијената, од којих је 164 на респиратору.
Због погоршања епидемиолошке ситуације јуче је заседао Кризни штаб током којег је медицински део Кризног штаба затражио да се уведе потпуно закључавање, бар на седам до 10 дана.

"Бележи се повећање броја заражених и оно што је медицински део штаба предложио данас је да се максимално спречи могућност свих контаката, искључиво кроз ванредно стање, то јест полицијски час. Они се децидно изјашњавају да би то било најцеолисходније, али у овом тренутку не желе да улазе у проблем какве ће последице изазвати локдаун", саопштио је покрајински секретар за здравство др Зоран Гојковић.

Истакао је да је остало да се чланови Штаба састану у "следећих дан, два" поново, да се до тада обаве различите консултације и да се затим донесе одлука адекватна и најбоља за све.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


epidemioloska situacija broj kovid pozitivni pogorsanje policijski cas vanredno stanje krizni stab

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.193.289 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)