Школски пример ,,бесплатне рекламе” супер брзог контејнера за ђубре 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Школски пример ,,бесплатне рекламе” супер брзог контејнера за ђубре
Trenutno na sajtu: 728       |       Podeli:
13.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Мало је таквих предузећа, као ово за одвоз и истресање смећа, које имају прилику да се промовишу на локалном таблоиду

који месецима кидише на бројне Чачане, установе, привреднике и предузећа. Али то не важи очигледно за „Комуналац”, јавно предузеће које нема буџет, нити по закону може да се промовише.
И док његове саборце каменују и понижавају, Петар Домановић, носилац друге директорске функције са округло толико партијских легитимација, увелико велича себе увијајући то у некакве активности и супер брзи контејнер за ђубре. Јефтин трик и наравно школски пример ,,рекламе за џабе”.

 

И наравно да су они који су га именовали ту неспособни, лопови, мозгоње, ако је у Чачку најуспешније предузеће за сакупљање смећа, онда наздравље. Успешни директор, лепо је показао како се то ради чекајући следећу функцију на државним јаслама са дипломом „Јанићије и Даница Карић” и можда новом партијском легитимацијом.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stojan markovic ozonpres petar domanovic komunalac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.061.464 посета
Тренутно на сајту: 729 посетилац(a)