Обрадовић: Власт је смислила генијалан план – да нема опозиције 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Власт је смислила генијалан план – да нема опозиције
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
06.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Ако неко мисли да јучерашња представа и лажни медијски извештаји са прекида седница



скупштине града Чачка могу да прођу, одмах могу да кажем да то не може да прође, као што не може да прође она смешна и трагикомична глума председника скупштине града Игора Трифуновића кога примају у Хитној помоћи, а заправо га нико није ни пипнуо, рекао је лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић је рекао да је једино решење оставка председника Скупштине Игора Трифуновића, његова хитна смена и враћање у нормализацију рада скупштине града.

“Истекао је рок од 30 дана да се донесе нови Пословник, морали смо да идемо у израду новог Пословника, као што су урадили сви људи у другим градовима и општинама. Не може ово да буде пословник власти”, казао је Обрадовић и додао да и одборници опозиције учествују у раду скупштине као и да и они имају предлоге како тај пословник треба да изгледа.

Обрадовић је истакао да је председник скупштине прекршио обећање да ће се одржати састанак шефова одборничких група.

“Затим је дошао на седницу мислећи да правним насиљем може да донесе нови правилник, тако што ће искључити све одборнике опозиције, власт је смислила генијалан план да нема опозиције” тврди он.

 Бошко Обрадови је рекао да је њихов циљ да одбране парламентаризам у Чачку. Он је подсетио да су Двери биле велики противници Велимира Илића да и данас имају низ суђења једни против другихкао и да су се , борили у скупштини најжешћим речима, али до оваквих ситуација никада није дошло и да се слобода говора никада није доводила у питање.

,,За компромисе смо спремни али за понижавање нисмо. То што је скупштински папир завршио у лицу Игора Трифуновића то је игра судбине, јер насилни скупштински материјал који је предао , амандмане које нам је укинуо, правно насиље које овде врши, све што ради то му се вратило као бумеранг”, децидан је Обрадовић.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.487.348 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)