Редовно електроснабдевање на територији Златиборског управног округа, тема састанка одржаног у Ужицу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Редовно електроснабдевање на територији Златиборског управног округа, тема састанка одржаног у Ужицу
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
25.11.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Укључивање добровољних ватрогасних друштава, ловачких удружења и других структура као испомоћ и подршка редовним службама

у превентивним и оперативним активностима, уклањања и рашчишћавања простора око дистрибутивне мреже, ради обезбеђивања поузданог и непрекидног снабдевања електричном енергијом у зимском периоду на територији Златиборског округа главна је тема састанка одржаног у Свечаној сали Градске куће.

Састанком је председавао државни секретар Министарства унутрашњих послова Бојан Јоцић, а у делегацији МУП-а био је и помоћник министра и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић са сарадницима.

Састанак је организован на иницијативу минстра унутрашњих послова Александра Вулина, а после обиласка 55 јединица локалне самоупораве током фебруара, марта и априла 2021. године, током којих су идентификовани проблеми у вези елеметарних непогода и других опасности.

Поред представника јединица локалне самоуправе из Златиборског управног округа, састанку су присуствовали и представници Ватрогасног савеза Србије и удружења ловаца.

 

 

 

ГЗС/Сајт града Ужице

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice sastanak zlatiborski okrug elektrosnadbevanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.304.329 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)