Већници усвојили план рада Туристичке организације „Драгачево” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници усвојили план рада Туристичке организације „Драгачево”
Trenutno na sajtu: 874       |       Podeli:
18.01.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - На 59. седници општинског већа разматран је и усвојен програм рада Међуопштинског

историјског архива за град Чачак и општине Лучани и Горњи Милановац за 2021. годину.

Већници су дали сагласност на програм рада Туристичке организације општине Лучани у коме су наведене промотивне активности, сарадња између привредних и других субјекатау циљу унапређења и промоције туризма. Програмом рада за 2021. годину предвиђена је едукација и усавршавање запослених у туризму, израда новог промотивног материјала, континуирана промоција, присутност на сајмовима туризма у земљи и иностранству. Планом је предвиђена и израда промотивног филма, израда десетогодишњег плана активности, обележавање туристичких локалитета, као и организовање промоције Драгачевског сабора трубача у великим туристичким центрима Србије, Црне Горе и Републике Српске.

Чланови већа су разматрали и извештај републичког хидрометереолошког завода о функционисању система одбране од града на територији радарског центра „Ужице“ у протеклој години. У извештају се наводи да је током прошлогодишње сезоне било 23 дана под противградним дејством, при чему је утрошено укупно 805 ракета. Најобимније противградно дејство спроведено је 2. јула када је за одбрану седам локалних самоуправа утрошено чак 115 ракета. Општина Лучани је у 2020. годинирасполагала са 200 противградних ракета. Уклоњени су и сви постојећи недостаци на противградним станицама и обезбеђена додатна новчана средства за рад стрелаца у прошлој години, наводи се у извештају који је Веће усвојило.

Општинско веће је на овој седници усвојило и прве измене и допуне оснивачког акта ЈКП „Дубоко“ Ужице, затим правилник о изменама везаним за доделу средстава црквама и верским заједницама, као и јавно обавештење којим се позивају спортске организација из општине Лучани за суфинансирање годишњих програма у области спорта.

 

Глас западне Србије

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani opstinsko vece plan turisticka organizacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.037.732 посета
Тренутно на сајту: 874 посетилац(a)