Победа Иване Илић на Међународном атлетском митингу у Зеници 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Победа Иване Илић на Међународном атлетском митингу у Зеници
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
13.10.2020 | 0 коментар(а)



Атлетски митинг одржан у Зеници годинама важи за један од квалитетнијих у региону, што је разумљиво јер га организује клуб

за који наступају чак три такмичара са финала Олимпијских игара. Митинг има позивни карактер па на њему могу наступити само такмичари који су у сезони постигли значајне сениорске резултате, а обзиром да су сви са пласманом међу првих три награђени као и шест најбољих резултата на такмичењу, додатно мотивише атлетичаре да дају свој максимум. Општа здравствена ситуација, крајње неповољан термин одржавања, кишно и хладно време стварали су проблеме, али су постигнути резултати ипак били у границама очекиваних.

Ивана Илић победница ревијалне трке на 200 метара

У трци на 100 метара, Ивана Илић је победом привела крају више него успешну овогодишњу сезону.

У недељу 11. октобра у Требињу одржано је Првенство Републике Српске за пионире/ке. На овом такмичењу одржана је ревијална трка за јуниорке на 200 метара у којој су наступиле најбоље спринтерке из Републике Српске, Ивана Илић и Анастасија Мркела из Србије.

„Захваљујући пријатељима из АК "ТРЕБИЊЕ" имали смо још једну квалитетну трку са којом смо испунили план за ову годину. За Ивану је ово била успешна сезона и после плааниране паузе настављмо са новим озбиљнијим програмом. Надам се да ће наредне сезоне бити више међународних такмичења и да ће резултати бити у оквиру очекиваних”, каже тренер Драган Дуканац.

Тренери и атлетичари Требиња, Панчева и Чачка

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zenica trka atletski savez

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.771.712 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)