Прибојски одборници сутра о ребалансу буџета за 2019. и предлогу буџета за 2020. 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Прибојски одборници сутра о ребалансу буџета за 2019. и предлогу буџета за 2020.
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
25.12.2019 | 0 коментар(а)



Прибој – Скупштина општине Прибој, 23. по реду у овој години , одржаће се сутра 26. децембра,

а председник локалног парламента Борис Мрдовић, предложио је дневни ред са 28 тачака.

Одборници ће сутра разматрати предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету за 2019. а одмах потом и предлог одлуке о буџету за 2020. годину.

Такође, на дневном реду ће се наћи и предлог одлуке о изменама и допунама Пословника Скупштине општине Прибој, предлог Одлуке о боравишној такси као и предлог одлуке о пријављивању и управљању приватним интересима јавних функционера у поступку доношења општих аката.

Одборници ће расправљати о одређивању субјекта за производњу и испоруку топлотне енергије у котларници изграђеној на КП 18282 КО Прибој, утврђивању висине стопе пореза на имовину, измени Одлуке о локалним комуналним таксама, о финансијској подршци породици са децом.

Дневним редом је предвиђено давање сагласности на Програме рада ЈП за уређење грађевинског земљишта и развој зa 2020. годину, ЈКП “Услуга“, ЈП “Топлана“, Регионалне санитарне депоније „Бањица“, Градске библиотеке, Центра за социјални рад, установе за физичку културу “Спортски центар“, Завичајног музеја, Туристичке организације и Дома културе "Пиво Караматијевић".

Такође, пред одборницима ће се наћи предлог кадровског плана Општинске управе Прибој за 2020. годину, предлог Етичког кодекса функционера локалне самоуправе, предлог одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине општине Прибој.

Одборници ће донети решење о допуни решења о постављењу команданта, заменика, начелника и чланова општинског штаба за ванредне ситуације општине Прибој, као и решења о разрешењу вршиоца дужности директора Туристичке организације Прибој. Одмах након ове тачке одборници ће донети решење о именовању вршиоца дужности директора Туристичке организације Прибој. Исти поступак биће спроведен и када је реч о разрешењу и именовању вршиоца дужности директора Установе за физичку културу "Спортски центар Прибој”.

Седница је заказана за 10 сати и одржаће се у Малој сали Дома културе “Пиво Караматијевић”.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj skupstina budzet rebalans

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.818.655 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)