Ђилас у Чачку: Победио је свако ко је пружио отпор режиму Вучића 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Ђилас у Чачку: Победио је свако ко је пружио отпор режиму Вучића
Trenutno na sajtu: 471       |       Podeli:
21.12.2019 | 0 коментар(а)



Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је синоћ да се много тога променило у Србији у
Драган Ђилас, фото: ГЗС

претходних годину дана и оценио да је победио свако ко је пружио отпор режиму Александра Вучића.

Ђилас је у Чачку, на иницијативном одбору ССП, навео да је режим „натеран“ да смени Милутина Јеличића Јутку и Драгољуба Симоновића, да је Синиша Мали званично потврђен као плагијатор, а узбуњивач из Крушика Александар Обрадовић пуштен на слободу након што је неправедно држан у притвору.

Он је оценио да министар унутрашњих послова Небојша Стефановић „мора да оде са функције“ јер је „много пута у претходних неколико месеци лагао грађане“ и позвао председника Србије да учини исто.

„Пошто је Вучић пре годину дана обећао да ће он и Небојша Стефановић заједно да оду са државних функција, дошло је време да одржи обећање, јер министар полиције након доказане умешаности његовог оца у трговину оружјем мора да оде са функције. Пошто Небојша мора да оде, очекујем да ти, као човек од речи, одржиш обећање и кренеш заједно са њим“, поручио је Ђилас Вучићу.

Лидер ССП је додао да ће се Србија за своју слободу изборити сама, „као што је и чинила много пута у својој историји“.

„Добродошли су сви који хоће да помогну, али нема потребе да преговарају о изгледу интернет стране РЕМ и обуци чланова бирачких одбора док људи овде гладују, бивају пребијани и хапшени. Нећемо ни да гледамо како постајемо колонија, како се без тендера дају послови Кинезима, Русима, Турцима, али и Американцима и Британцима, само зато да би Вучић од тих истих странаца добијао тапшања по рамену“, навео је Ђилас.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.853.724 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)