Весна Дмитрић поднела оставку на место начелника Градске управе за урбанизaм 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Весна Дмитрић поднела оставку на место начелника Градске управе за урбанизaм
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
27.07.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Начелница Градске управе за урбанизам града Чачка Весна Дмитрић поднела је оставку Градском већу које ће сутра
Весна Дмитрић, фото: ГЗС

на 108. седници донети решење о њеном престанку обављања ове функције и именовати Веру Јаковљевић за вршиоца дужности. 

У писаној оставци се наводи: „На радно место службеника на положају - начелника Градске управе за урбанизам града Чачка, на које сам постављена решењем Градског већа града Чачка на седници број : 06-191-2015-111 одржаној 5. новембра 2015. године (Службени лист града Чачка, број 21/2015), с тим да ми престане рад на положају начелника, закључно са 11. августом 2020. године.”

Председник ГрО СПС у Чачку Немања Трнавац рекао је у изјави за ГЗС да Весна Дмитрић није била члан њихове стрнке. „По коалиционом споразуму ми смо преузели одговорност за функцију начелника Градске управе за урбанизам, а Весна Дмитрић је већ радила у управи и ми смо је подржали”, рекао је Трнавац.

Иначе, Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Чачку се 14. јула огласио саопштењем реагујући на тадашње протесте у Београду: „Пошто се за Чачак и негативне појаве у вези протеста доводи начелница Градске управе за урбанизам госпођа Весна Дмитрић и њен син Лазар, који је на свом Фејсбук профилу објавио фотографију са протеста у Београду под називом ’Миран протест’, као Партија која партиципира у власти у Чачку, а која је преузела одговорност за ту градску управу, сходно својој одговорности и моралу ћемо реаговати, а то значи да она више неће обављати ту функију.”


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesna dmitric nacelnica urbanizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.529 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)