Асфалтирање сеоских путева настављено предивђеном динамиком 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Асфалтирање сеоских путева настављено предивђеном динамиком
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
17.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радови на изградњи инфраструктуре на територији горњомилановачке општине су у пуном јеку. Тренутно се у Доњим Бранетићима

врши рехабилитација локалног пута у дужини од 545 метара. Радове је данас обишао и председник општине, Дејан Ковачевић, и овом приликом најавио да ће ова година бити рекордна по улагањима у инфраструктуру Горњег Милановца.

„Доњи Бранетићи су дуго чекали овај део пута од Дома ка засеоку Дробњаци. Локална самоуправа се труди да уради што више инфраструктуре која је у нашој надлежности. Ове године радимо девет локалних и шеснаест некатегорисаних путева по селима, као и девет градских улица. Радимо и расвету у Грабовици у дужини од 5,5 километара и са тиме ћемо заокружити радове на инфраструктури за ову годину”, рекао је председник Ковачевић.
Овај пут је од изузетног значаја за мештане Доњих Бранетића јер спаја ово село са Таковом, Љевајом, Ручићима, Бољковцима и Горњим Бранетићима, а преко Рајца милановачку општину са љишком.

„Захваљујем се у своје име и у име свих мештана председнику општине, као и целој општинској управи за овај пројекат. Ово је тек почетак радова у нашем селу, очекују нас још и радови на Дому и постављање уличне расвете ”, изјавио је Милорад Гачановић, председник МЗ Доњи Бранетићи.

Уговорени износ радова је 3.852.201 динар са ПДВ-ом, а извођач је предузеће СВИН ДОО из Горњег Милановца.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.153.930 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)