Ариље добија новог председника општине, ево ко је он и шта намерава! 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Ариље добија новог председника општине, ево ко је он и шта намерава!
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
11.06.2020 | 5 коментар(а)



Ариље - Дипломирани правник Предраг Маслар, биће први човек ариљске општине уколико грађани тог краја подрже листу Александра Вучића.

Маслар је ново лице у политици а у том крају важи за образованог, спосoбног и часног младог човека.

Ипак прво и право питање упућено њему је зашто се одлучио да уђе у политику у једном рекло би се нимало лаком времену?

-У мени је полако сазревала та жеља да се бавим политиком и самим тим да урадим нешто добро за свој град. Сматрам да сам довољно сазрео за тај посао да имам довољно искуства, знања, енергије и што је најважније окупили смо сјајан тим да  покренемо ствари на боље у Ариљу. Тај тим ћемо непрекидно ширити стручним људима из свих области, уз услов да се искључиво ради у интересу свих грађана нађе општине. Напоран рад и стална посвећеност послу морају дати резултате. Најбољи доказ за то је председник Србије, Александар Вучић који је са својим тимом затекао земљу пред банкротом, земљу која је данас економски лидер на Балкану.  Таква економија Србије који нам између осталог, крајем идуће године обезбеђује аутопут на неколико километара од Ариља.

Да ли сте свесни ситуације, поготову привредне?

Врло сам свестан лоше ситуације у  којој се налази Ариље и спреман сам за корените промене. Човек сам који је овде засново породицу и желим да моја деца овде и остану, да имају срећно и испуњено детињство, а да после студија желе да се врате и овде уновче своје знање. Да би до тога дошло најпре се мора подржати привреда у сваком смислу те речи јер је она жила куцавица сваке земље и града појединачно. Потребно је обезедити квалитетан друштвени живот, вратити корзо, подржати рад угоститељаских објеката, обезбедити што бољи културни садржај и оформити што више различитих секција, како би задржали младе. Имам план за све наведено.

Предраг Маслар са председницом Владе РС Аном Брнабић приликом њене последње посете Ариљу

Ариље је политички веома нестабилно и турбулентно, једино се ту у мандату мењало неколико гарнитура на власти?

Недвосмислено је да је до лоше ситуације у Ариљу довела дугогодишња шареноликост политичке сцене где су појединци свој одборнички потенцијал претварали у уцењивачки и то је гушило нашу општину. Јасна политичка стабилност, без турбуленција и политичких уцена, мора да буде почетна тачка ка дугом путу препорода Ариља.

 И са чиме ће те Ви пред народ, шта је Вам је адут?

Потенцијал је огроман  јер је Ариље светски бренд када је малина у питању, а план нам је да исто то постане и у туризму. Захаљујући томе што ће аутопут до краја 2021 године бити на самом прагу Ариља боље ћемо искористити турстички потенцијал Ариља који је огроман и огледа се у реци Рзав, Височкој бањи, воденој пећини и  лакше ћемо довести нове инвеститоре. Из тог разлога морамо што спремније дочекати долазак аутопута на само 10 км од нас.

Помињу Вас као првог човека општине ако победи листа Александра Вучића, да ли сте спремни за ту одговорност?

Да, тачно је, али увек истичем тимски рад. Ту су са нама и коалициони партнери из Пупса које веома поштујем и верујем у убедљиву победу за опште добро.

Иначе, Маслар је као дипломирани правник запослен у Пореској управи. По рођењу је Ариљац, ожењен и отац двоје деце.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ариље председник општине избори

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (5)

  • Konačno

    ... neko ko će u Arilju imati nepodeljenu podršku. Bravo !
  • MLINAR

    BRAVOOO PEKI MAJSTORE
  • avakum

    Vučić ne zaslužuje tako dobrog čoveka. Nisi trebao da ga vraćaš u život ovi su mu dosad bili ,..auh Srećno tebi bilo trebaće ti baš sreće
  • Nedeljko Todorović

    E baš lepa vest.Čovek je zaista sjajan lik,Porodica mu je zlatna. Peđa napred, mada mislim da ćeš se teško izboriti.
  • Arilje

    Bravo Pedja, mladi i pošteni ljudi će Arilju vratiti staru slavu i vratiti naš lepi grad na mesto koje mu pripada, srećno



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.745.267 посета
    Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)