СНС Ужице: Стаматовић је срамота Западне Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС Ужице: Стаматовић је срамота Западне Србије
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
17.09.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Градски одбор Српске напредне странке у Ужицу "најоштрије осуђује бруталан напад хулигана које су предводили Милан Стаматовић

и њему слични на две новинарке испред зграде ТВ Пинка данас у Београду".

"Тим чином, људи који се лажно представљају као заштитници традиционалне и здраве Србије показали су своју праву природу. Показали су да им ништа није свето, и да су, као политички безначајан фактор у Србији, данас били у Београду да одраде задатак који им је дао онај, чији је циљ изазивање хаоса у Србији", наводи се у саопштењу ужичких напредњака.

СНС наводи да већ неколико месеци упозорава грађане Златиборског округа и Западне Србије "да је Милан Стаматовић лажни заштитник Златибораца, које брутално злоупотребљава у циљу скривања свих незаконитих радњи које су под његовим патронатом спроведене на Златибору у предходној деценији".

"И упозоравамо да ће бити спреман да у остварењу тог циља прода душу ђаволу. Овим данашњим организовањем пребијања две жене - новинарке Стаматовић је доказао да смо били у праву.
Стиди се Милане Стаматовићу - ти си срамота Западне Србије", закључује се у саопштењу Градског одбора СНС Ужице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.331.015 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)