Јелен пиво поклања концерт Сање Илић и Балканике на Градском тргу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јелен пиво поклања концерт Сање Илић и Балканике на Градском тргу
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
19.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Јелен пиво ове године има сјајне вести за све становнике Чачка и њихове госте – све оне који ће посетити град Чачак,

јер ће у сарадњи са градом приредити концерт Сање Илића & Балканике, у среду, 21. августа на Градском тргу у Чачку са почетком у 21 час, саопштено је из Апатинске пиваре.

Концерт није једини поклон који је Јелен пиво припремило Чачанима, јер од јула они имају могућност да конзумирају Јелен пиво са персонализованом етикетом која са поносом носи име њиховог града.
Прва асоцијација, при помену Чачка су славни кошаркаши, рођени у овом граду, али и рокери који су обележили музичку сцену. Град, под планином Јелицом, познат је и по добром печењу, али и богатој историји и култури.

„Богата традиција и култура Чачка, инспирисале су нас да Јелен пиво поносно носи име овог града. Желимо да Чачани уживају у пиву са етикетом свог града, и уз њега слушају једног од најквалитетнијих и најпопуларнијих музичара у Србији, Сању Илић и групу Балканика”, каже Никола Шућур, маркетинг менаџер Апатинске пиваре.

Јелен пиво је синоним пиварске традиције у Србији и један од најпрепознатљивијих брендова на овим просторима. Као водећи бренд Апатинске пиваре, ово пиво је стожер богатог пиварског искуства у Србији и важан део друштвеног живота заједнице већ више од 260 година.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.077 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)