Обрадовић: Породична политика је политика будућности 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Обрадовић: Породична политика је политика будућности
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
11.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Српског Покрета Двери, Бошко Обрадовић најавио је акцију ,,Недеља породице”,

која ће се одржати од 15. до 20. маја у свим градовима и општинама широм Србије где имају своје активне локалне организације.

Прeма његовим речима акција ће почети у уторак 15. маја на Светски дан породице, који се већ неколико година уназад редовно обележаваја и у Чачку и да ће градска организација и ове године у поподневним сатима направити неку породичну акцију тим поводом и најавио је два догађаја која су им од изузетне важности.

,,Два централна догађаја ове године јесу важан округли сто који ће се у петак 18. маја одржати у Народној скупштини Републике Србије у организацији СП Двери на тему ,,Анализе стратегије потстицаја рађања”, које је недавно донела Влада РС и на ком ће учествовати представници практично свих кључних водећих организација које се баве породичним питањима у Србији”, казао је Обрадовић.

Он је истакао да је кључна тема стратегије подстицај рађања и да ће се састати водећи представници породичних организација из целе Србије, као и то да очекује да чује мишљење традиционалних верских заједница.

,,СП Двери ће према свима бити добар домаћин, јер је ово тема око које сви треба данас да се објединимо, јер је борба око беле куге практично државни приоритет број 1”, нагласио је он.

Обрадовић је казао да ће се право финале акције ,,Недеља породице” бити у недељу 20. маја на Тргу републике у Београду са почетком у 13 часова, где ће бити направљен велики породични скуп , а да ће се програм прилагођавати најмлађима, јер они су приоритет и поручује да су сви добродошли.

,,Оно по чему су Двери одувек биле препознатљиве су породичне шетње, скупови и породична политика и треба да ове године на овако један леп и традиционални начин буде обележена, а наш специјални гост у недељу биће председник међународне организације Брајан Браун, на Тргу Републике и заједно са нама прошетати до Калемегдана где ћемо завршити овај породични скуп разним видовима најразличитијих забавних програма за најмлађе”, рекао је Обрадовић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.249.894 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)