Недимовић посетио пријепољске напредњаке, Јањушевић: Желимо да победимо а да нико не буде поражен 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Недимовић посетио пријепољске напредњаке, Јањушевић: Желимо да победимо а да нико не буде поражен
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
28.05.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Носилац листе Српске напредне странке „Александар Вучић – За нашу децу“

Бранислав Недимовић посетио је Општински одбор СНС у Пријепољу. Недимовића дочекали су координатор напредњака за Златиборски, Моравички и Рашки округ Крсто Јањушевић и Владимир Бабић, носилац листе “Александар Вучић – За нашу децу” на локалним изворима и кандидат за преседника општине Пријепоље као и активисти ове партије.

Обраћајући се присутнима, Недимовић је казао да Српска напредна странка грађанима нуди економски програм Србија 2020-2025, која за крајњи циљ има да запосленима донесе просечну зараду од 900 евра, док би пензије износиле 440 евра. Држава ће, према речима Недимовића и у наредном периоду помагати пољопривреднике у различитим областима.

"Јако је важно да подржимо људе у сектору пољопривреде на овом простору. Ова година која је пред нама, у погледу воћа биће једна од бољих година, са аспекта цене. Аграрни буџет у односу на период од пре седам година дупло је већи. Дајемо новац за опрему, за системе за наводњавање, протвградну заштиту, за све оно што у квалитативном смислу може да донесе већу вредност на једном простору", казао је Бранислав Недимовић.

Он је апстрофирао да је посао државе да обезбеди радна места и отварање нових фабрика и да улаже у инфраструктуру.

Носилац листе “Александар Вучић – За нашу децу” на локалним изборима и кандидат за преседника општине Пријепоље, Владимир Бабић казао је да је држава стабилна и да нуди све веће погодности грађанима. Он је изразио наду да ће економском бољитку Пријепоља допринети добра цена малине која се очекује у овој и наредним годинама.

Први човек напредњака за Западну Србију, Крсто Јањушевић, каже да Пријепоље има невероватан потенцијал за економски напредак који чине пре свега способни и предузимљиви људи које мора да слуша будућа локална власт.

"Морамо да направимо атмосферу да је власт ту због народа а не народ због власти. То је оно што је кључно. Ово је мешовита средина, и заговорник сам широких коалиција да би имали шири захват за добро Пријепоља. Желимо да победимо а да нико не буде поражен. Желимо да на врата локалне самоуправе дођу сви и да им она буду широм отворена", истакао је Јањушевић.

Бранислав Недимовић, након Пријепоља посетиће у петак Нову Варош где ће после састанка са општинским руководством обићи неколико пољопривредних произвођача у селу Божетићи.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje branislav nedimovic poseta sns vladimir babic krsto janjusevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.426.929 посета
Тренутно на сајту: 532 посетилац(a)