У ЈКП „Чачак” нема промена, на челу ЈП „Градац” Небојша Јелушић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У ЈКП „Чачак” нема промена, на челу ЈП „Градац” Небојша Јелушић
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
20.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Одборници Скупштине града донеће одлуку о ребалансу буџета за 2020. годину,
Нови - стари директор у ЈКП „Чачак” Данко Ћаловић и нови вд директора у ЈП „Градац” Небојша Јелушић, фото: ГЗС

којим је предвиђено да планирани буџет буде умањен за око 266 милиона као последица епидемије вирусом корона и он ће сада износити 4, 496 милијарди.

Нису одржане бројне активности и манифестације које су биле предвиђене у 2020. што је резултирало изменом основне одлуке о буџету. Као последица свега овога су и измене пословања свих јавних комуналних предузећа и установа које су имале смањене активности у току ове године”, казао је председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић.

Одборници ће пре самог отварања дневног реда бити упознати са епидемиолошком ситуацијом у граду од стране руководиоца Радног тима за праћење ширења вируса корона др Михаила Луковића.

На данашњем скупштинском заседању биће донета одлука о награђивању противградних стрелаца у висини од 67, 8 хиљада динара.

Председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић, фото: ГЗС

Према његовим речима дневни ред ће бити проширен тачком која ће се односити на извештај о извршењу буџета за првих девет месеци ове године.

Кадровска комисија ће предложити именовање вршиоца дужности у ЈКП „Чачак” и ЈП „Градац”.

На челу ЈКП „Чачак” остаће Данко Ћаловић, док ће у ЈП „Градац” доћи до промене.

У вд статус директора у ЈП ’Градац’ ући ће Небојша Јелушић кога је предложио Надзорни одбор овог јавног предузећа”, казао је Трифуновић.

Према његовим речима одборници ће донети одлуку о решењу о прибављању у јавну својину зграде Халк банке.

Овом одлуком стављамо ван снаге претходну одлуку из техничких разлога, јер су сада створени сви услови да градоначелник потпише уговор са Халк банком. Ова вредна зграда која је у самом центру града, која се простире на преко 3. 100 квадратних метара, коначно ће решити и вишедеценијски проблем Центра за социјални рад који ће ту бити премештен, као и неке службе локалне самоуправе”, закључио је председник локалног парламента Игор Трифуновић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak skupstina igor trifunovic nebojsa jelusic danko calovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.454.901 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)