Парезановић Радојевићу: Чему нервоза и увреде? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић Радојевићу: Чему нервоза и увреде?
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
02.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Пошто се јуче огласио лидер Групе грађана Александар Радојевић, реагујући на недавне изјаве народног посланика и повереника

Српске напредне странке у Чачку, Марко Парезановић издао је ново саопштење у ком одговара Радојевићу.

Саопштење Марка Парезановића преносимо у целини:

Господине Радојевићу, обзиром на то да сте јако дуго у политици, морали сте до сада научити да је размена ставова и мишљења у политици нормална појава и да не морате сваки пут да одговарате личним увредама и нападима на породицу. У српском језику "трипер комбинација" је синоним за неке прљаве договоре и дилове, али нисам изненађен што сте ви мислили на нешто друго. Ако сте већ хтели да држите лекције из културе, морали сте написати мало пристојније саопштење.

Да оно одише лажима види се на самом почетку, обзиром на то да сте слагали јавност да се нисте видели са Вуком Јеремићем у Ливадама, јер за то постоји више сведока и питам се како очекујете да вам грађани верују када не говорите истину и на тако очигледним примерима. У просторијама покрета Двери прошле године били сте више пута на састанцима опозиције док сте још увек били народни посланик СНС. Зар стварно мислите да то може да се сакрије? Ваше је право да сами бирате какву ће те политику спроводити, а моје да исту, ако то желим коментаришем. Чему нервоза и увреде?

Када већ сматрате да је битно изаћи самостално на изборе, зашто то нисте урадили 2012. године него сте 4 године промовисали себе као народни посланик и повереник захваљујући Српској напредној странци и Александру Вучићу, па сте тек онда изашли на изборе користећи ресурсе СНС-а. Господине Радојевићу, ја сам Српску радикалну странку напустио заједно са Александром Вучићем и Томиславом Николићем и био један од оснивача СНС-а. Говорите о некаквом одрицању, а били сте члан Српског покрета обнове. Дакле одрекли се једног Вука, шта овај нови Вук да очекује од Вас?

Као лекар, запослен у Општој болници у Чачку, требало би да знате да разликујете главну од водеће сестре на одељењу и да знате да водећа сестра не мора да има вишу школу. Александра Парезановић је у Општој болници у Чачку као медицинска сестра први пут засновала радни однос 2008. године, стални посао добила на конкурсу 2013. године са највећим просеком из средње школе у конкуренцији преко 200 кандидата, што можете проверити у конкурсној документацији. Као лекар, било би нормално да то поздравите, а не да износите неистине. Питам се да ли Ви сматрате да је породична привилегија то што моја супруга ради на једном од најзахтевнијих одељења са најтеже оболелим пацијентима? Или ће пре бити да је породична привилегија када, одмах пошто сте поставили сада већ бившег директора ЈП Градац, Вашој новој ташти асфалтирате улицу у Матијиним ливадама?

Када говорите о личним привилегијама, реците грађанима колико пута нисте дошли на радно место правдајући то обавезама у Народној скупштини у данима када скупштина и њени одбори нису ни заседали. Одговорите да ли сте од директора Опште болнице тражили да Вам смањи обим посла да би сте могли да се бавите политиком?

Поштовани господине Радојевићу, никада Вам нисам ускратио поштовање за вашу каријеру као лекара и сматрам да сте врстан стручњак и да сте као такви неопходни здравственом систему у Србији. И сами знате да сам се више пута залагао да преузмете одговорност за функционисање Опште болнице у Чачку, али сте Bи одбили место директора уз образложење да је то тежак посао и да Вам је много лагодније да будете народни посланик. Жао ми је јер вашим политичким деловањем грађани губе доброг лекара, а добијају лошег, уображеног и екстремно сујетног политичара.

И на крају, саветујем Вас да ангажујете стручно лице које би Вам помогло у писању саопштења, јер је ово Ваше које сте писали 3 дана превише "јефтино" за једног академског грађанина и доктора медицине.

Народни посланик и повереник Српске напредне странке у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.140 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)