УТП Морава на сајму туризма 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
УТП Морава на сајму туризма
Trenutno na sajtu: 661       |       Podeli:
25.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Угоститељско туристичко предузеће ,,Морава” учествује и ове године на Сајму туризма на заједничком штанду са Туристичком организацијом Чачак и Туристичком организацијом Драгачево.

Осим традиционалне понуде,ова компанија представила је и нове, атрактивне садржаје.
,,Нема смисла учествовати на Сајмау уколико нема ништа ново да се понуди. Већина посетилаца ове манифестација зна да УТП ,,Морава” располаже са три хотела  чији су укупни капацитети 270 места. То су  хотели: ,, Београд”, ,,Коле” и"Ливаде”. Треба поменути кафану ,,Цар Лазар”, кафе-пицерију ,,Пролеће”, рибљи ресторан ,,Плажа” у Међувршју, брод ресторан ,,Свети Никола”, који има 50 места, ресторан ,,Ловац”, као и ресторан са смештајем  ,,Здрављак” у бањи Горња Трепча”, каже  директорка УТП “Морава” Верица Костић.

Она подсећа да је у оквиру хотела ,,Морава” актуелан ресторан сала  чији је капацитет проширен и сада износи 600 места. У току је  реновирање смештајног дела овог објекта, а број лежаја ће се постепено повећавати са извођењем радова.

,Првог дана Сајма промовисали смо кафану ,,Цар Лазар”. На тај начин желели смо, да суграђане,али и госте који долазе у Чачак подсетимо на ову помало заборављену кафану, иако је то најстарији угоститељски објекат не само у граду, већ и много шире. Паралелно са тим презентовали смо специјалитете који се у овој кафани спремају по ,,бакиним рецептима”, истиче директорка Костић.
Она додаје да је њихов циљ учествовања на Сајму не само промоција смештајних капацитета и гастрономских специјалитета компаније, већ и пружање подршке граду на напорима које улаже да привуче што више гостију.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.400.786 посета
Тренутно на сајту: 662 посетилац(a)