Зукорлић подржао Вучића на председничким изборима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Зукорлић подржао Вучића на председничким изборима
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
29.03.2022 | 1 коментар(а)



Странка правде и помирења на предстојећим председничким изборима подржаће кандидата Александра Вучића за председника Србије.

Главни одбор је тако одлучио, јер "остали кандидати су из редова квази-демократских режима који су у ранијим периодима починили велику штету нашем народу у Санџаку, или су из редова ултра-десничара који негирају Бошњаке, Санџак и босански језик".

У образложењу се, између осталог наводи, да је Вучић први лидер државе и већинског народа након Зорана Ђинђића који је желео да разговара с муфтијом Муамером Зукорлићем, док су други лидери искључиво исказивали отворено непријатељство.

СПП наводи и да је Вучић на захтев Муфтије зауставио тортуру и насиље које се практицирало у виду полицијског отимања џамија и слања жандармерије против нашег народа у Санџаку.

"Под режимом Александра Вучића је Исламској заједници враћено више вакуфа, Исламске установе у центру Новог Пазара, Стара Бања и друге парцеле. СПП жели наставити процесе реституције вакуфске имовине Исламској заједници. Враћен је значајан број вероучитеља који су неправедно уклоњени из образовног система 2008. и 2010. године", наводи СПП.

Странка правде и помирења је захвална председнику Вучицу што је подржао иницијативу да се у Скупштини Србије одвоји молитвени простор где народни посланици муслиманске вероисповијести могу обављати своје верске дужности, угледајући се на краља Александра Карађорђевића.

СПП се нада да ће плодови ове подршке у следећем мандату бити још већи за Санџак и све народе Србије и позива чланове и симпатизере странке да 3. априла, поред листе Муфтијин аманет коју предводи Усаме Зукорлић под бројем 8, гласају на председничким изборима за председничког кандидата Александра Вучића под редним бројем 6.

ГЗС/ Танјуг

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zukorlic vucic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Prijepoljac

    Kakva farsa.Debakl sinoc u Prijepolju je doziveo Spp i Tandir polu prazna sala balkon prazan,a vise ljudi iz Pazara,Sjenice i Tutina nego iz Prijepolja.Zna se koja stranka iz Sandzaka ili Raske oblasti je pouzdani partner nasem predsedniku i Sns.Videcete u nedelju koliko ce Vucic imati u Pazaru i Prijepolju zahvaljujuci gospodinu i lideru Bosnjaka Rasimu Ljajicu.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.516.390 посета
    Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)