Још једна донација предузећа „Знамграф“ Црвеном крсту 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Још једна донација предузећа „Знамграф“ Црвеном крсту
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
26.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У години када су изостале бројне свечаности и обележавања важних датума,
Фото: ГЗС

охрабрује чињеница да и у години пандемије није затајила хуманост.

Вишедеценијски донатор чачанског Црвеног крста предузеће „Знамграф“ у власништву породице Шпајаковић донирало је 500 литара јестивог уља за потребе Народне кухиње.

Иако донатори Црвеног крста нерадо прихватају да се у јавности говори о њиховом доброчинству, ово је једна у низу многобројних донација породице Шпајаковић, иначе носилаца бројних признања за хуманост и племенитост.

Према извештајима Црвеног крста Србије, захваљујући локалној самоуправи града Чачка, компанијама које помажу рад Црвеног крста на републичком и локалном нивоу као и људима добре воље, Народна кухиња у Чачку по разноврсности и квалитету оброка сврстала се у ред најбољих у Србији. На пет пунктова на подручју Чачка услуге Народне кухиње користи око 700 грађана.

„Реч је о лицима која су стара, немоћна, болесна, без способности и могућности да раде”, рекао је један од сталних донатора Црвеног крста који је желео да остане анониман.

Привредници Чачка у оквиру пословне културе својих предузећа, поред осталог, готово сваке године планирају и опредељују донације најстаријој хуманитарној организацији у Србији која је најчешће у новцу, намирницама, техничкој подршци потребној за реализацију неке хуманитарне активности и другим видовима помоћи.

Уз захвалност чачанске организације Црвеног крста на свакој помоћи, солидарни и удружени, људи добре воље и великог срца помагали су и помажу у складу са својим могућностима јер како неки од њих кажу: „Црвени крст је синоним за хуманост.“

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cveni krst diokacija narodna kuhinja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.144.420 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)