Тодоровић: Спремни смо за други део мандата! За прве две године реализовани вишемилионски пројекти 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: Спремни смо за други део мандата! За прве две године реализовани вишемилионски пројекти
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
21.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Прошло је тачно две године од како смо добили поверење да водимо Чачак. На половини мандата можемо да сумирамо

све оно што смо урадили за наш град и грађане онако како заслужују. Најбитнији пројекат свакако је изградњља Коридора 11. У деоницу Љиг – Чачак где је уложено 37 милијарди динара, а даље нас очекује и изградња деонице од Чачка до Пожега, где ће бити инвестирано још 53 милијарде”, истакао је данас градоначелник Чачка Милун Тодоровић, поводом две године рада локалне власти.

Он је додао да је велики труд и напор уложен у претходном периоду.
„Свему приступамо домаћински и одговорно, не одустајемо на препрекама, већ упорно и са огромном енергијом проналазимо начин да остваримо зацртано. Створили смо амбијент за долазак великих страних инвеститора као што је Форверк, а индустријска зона у Прељини биће нови развојни центар овог краја. Радићемо на томе да Чачак постане битна раскрсница привредних и саобраћајних путева у овом делу Србије”, истакао је Тодоровић.

Градоначелник наводи да су уз велику помоћ, разумевање и сарадњу са Владом РС, републичким јавним предузећима и институцијама са пажљивим и прецизним буџетом града као стручан и одговоран тим успели да покрену и реализују велики број значајних пројеката који ће допринети бржем развоју и напретку Чачка и омогућити велики број нових инвестиција, отварање нових радних места као и боље функционисање у законским надлежностима локалних самоуправа.

„За претходне две године извршена је реконструкција породилишта и опремљена ангио сала, урађена брана са акумулацијом Ариље профил Сврачково, започета изградња фискултурне сале за потребе ШОСО `1. новембар` и установе `Зрачак`, изграђен Дом ученика и урађена санација Западне Мораве у Заблаћу. Набављена је нова механизација за јавна предузећа, а управо се врши и реконструкција вијадукта. Били смо и еколошки активни и успоставили смо рециклажна острва у приградским и сеоским месним заједницама, засадили 100 стабла јавора на левој обали Мораве”, рекао је Тодоровић.

Он сматра да његов тим ради марљиво и професиоинално.
„Поносни смо јер имамо чиме да се похвалимо, али обећавамо да овде нећемо стати. Напротив тек смо почели и заједно са Чачанима и Чачанкама идемо даље брже јаче и још боље”, закључио је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.250 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)