ГГ ,, Један тим”: Кампања се завршава без иједног дуела на телевизији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ГГ ,, Један тим”: Кампања се завршава без иједног дуела на телевизији
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
11.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Последњу недељу предизборне кампање Група грађана „Један тим“ користи да обиђе

драгачевска насеља и свој програм представи у директном разговору са својим суграђанима, па су јуче одржане трибине у Доњем Дупцу, Милатовићима и Вичи.

"На основу подељеног предизборног материјала закључено је, да је једино у нашем случају могуће сазнати ко су људи који представљају нашу организацију, док се сви остали закљањају иза политичких лидера из Београда, па грађани стичу утисак да су ово избори за председника државе, владе или избор новог краља", наводи се у саопштењу.

Из ГГ “Један тим” истичу да велики проблем за теренски рад представља катастрофална путна инфраструктура у општини, па се до великог броја насеља све теже долази.

Сусрет са мештанима села Вича, фото: ГГ "Један тим"

"Грађани су огорчени што се поједини путни правци реновирају према нечијој процени како ће ко гласати, па онај за кога је процењено да није гласач владајуће странке остаје у мраку и без пута. У одређеним месним заједницама управу су преузели војвођански активисти и они одлучују ко може или не може да користи просторије које су власништво свих грађана наше општине".

Они су мишљења да телевизија као медиј готово да и не постоји у овој кампањи.

"Немогуће је погледати емисију у којој би се укрстили предизборни програми владајуће странке са осталим учесницима на изборима. На ову тему смо се већ огласили, али је наш захтев изигран. Организује се емисија где владајућа странка наступа у друштву својих сателита, а остали су на програму следећег дана. Овог пута предлажемо да се четвртак искористи за организовање једне емисије овог типа и на ТВ дуел позивамо кандидата за председника општине испред владајуће странке, а који уједно обавља и функцију председника државе", стоји у саопштењу ГГ “Један тим”.

Они су се захвалили свим људима који су претходних дана присуствовали њиховим трибинама јер се како тврде на тај начин у овој кампањи показује велика храброст.

ГГ “Један тим” позива све становнике Лучана и околине на њихову завршну предизборну трибину која ће се одржати у Дому пензионера у Лучанима у четвртак, 13. децембра, у 19 часова.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani jedan tim kampanja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.444.859 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)