Ерозија и јаруга прете да однесу део пута 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Ерозија и јаруга прете да однесу део пута
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
11.11.2017 | 0 коментар(а)



Топола - У селу Митровчић због јаруге која под инерцијом кретања тла вуче део обале која је везана за пут

озбиљно прети да одвали половину коловоза чиме би био онемогућен саобраћај већег дела села са околином.

Како је изјавио један од мештана села видно је приметно да се за неких центиментар до два годишње спусти део коловоза до јаруге, а овај проблем је присутан већ неколико година.

„На мој захтев излазили су из дирекције за путеве али није понуђено ни једно решење за проблем, као бивши члан општинског већа у време док сам обављао ту дужност обавештавао сам надлежне о овом проблему“ рекао је Дејан Ђурић који живи у непосредној близини проблематичне деонице.

Овај пут је веома оптерећен, свакодневно пролазе пољопривредници који ову деоницу користе да би отишли до својих имања, ако би дошло до озбиљнијег оштећења цело село би било одсечено од града.

„Кад је асфалтиран овај пут поменута су од стране људи који су радили неколико предлога за санацију овог проблема, као што су металне шипке које би се поболе да спрече одрон, да се засади дрвеће са јаким корењем или бетонска подзида али ја мислим да је за било који од начина потребно доста новца па због тога ни један предлог није ни реализован“ објашњава Ђурић.

Он додаје да је његов предлог био да се јаруга у што већој мери заравни и да се поставе бетонске цеви које би одвлачиле воду у случају поплава.

ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.816.513 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)