Борац сутра на свом стадиону по прве бодове 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Борац сутра на свом стадиону по прве бодове
Trenutno na sajtu: 1419       |       Podeli:
08.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалери чачанског Борца у утакмици 8. кола Супер лиге Србије, дочекује екипу Земуна. Играчи Борца ће тако по први пут у овој сезони играти на свом стадиону.

"Мало парадоксално звучи да тек у 8. колу играмо први пут на свом стадиону, али шта је ту је. Ту околност морамо преточити у нашу предност и верујем уписати прве првенствене бодове. У госте нам долази екипа која је са Мачвом најпријатније освежење елитног ранга и која је досадашњим играма показала да заслужује место у Супер лиги. Очекује нас тежак меч, а ми немамо много избора", рекао је шеф стручног штаба Игор Спасић.

Спасић подсећа да је Борац без освојеног бода и на зачељу табеле, због чега гаје амбиције да могу остварити позитиван резултат.

"По први пут на располагању имам све играче и очекујем да у великој борби на сваком педљу терена можемо до победе. Свесни смо ситуације у којој се налазимо. Паузу смо добро искористили и са великим мотивом дочекујемо Земун", истакао је Спасић.

Оптимизмом пред суботњи дуел зраче и првотимци Борца.

"Јако битна утакмица за нас. Упркос чињеници да до сада нисмо играли на свом стадиону не може се заобићи ни податак да нам жреб није био наклоњен. Очекују нас дуели са нама равноправним тимовима. То не значи да ће бити лако, али сматрам да имамо довољно знања и снаге да савладамо доброг ривала и коначно кренемо са дна табеле", рекао је фудбалер Марко Зоћевић.

Његов саиграч Игор Савић каже да са нестрпљењем очекују да коначно заиграју пред Чачанима и на свом стадиону.

"Свесни смо да морамо дати више од тренутних могућности како би смо остварили позитиван резултат. Упркос лошем старту радимо у доброј и позитивној атмосфери и очекујем да ћемо обрадовати наше верне навијаче, које овом приликом позивам да нам дају подршку, а ми ћемо им се одужити великом борбом и верујем првом победом", оптимиста је Савић.

Глас западне Србије/ФК Борац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.990.464 посета
Тренутно на сајту: 1419 посетилац(a)