Општински одбор „Здраве Србије” у Прибоју не жели сарадњу са Српском напредном странком 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Општински одбор „Здраве Србије” у Прибоју не жели сарадњу са Српском напредном странком
Trenutno na sajtu: 612       |       Podeli:
18.01.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Након званичног отварања гондоле и посете председника Српске напредне странке Александра Вучића општини Чајетина,

општински одбор „Здрава Србија” из Прибоја се обратио јавности саопштењем, у коме се између осталог наводи:


„Нема сумње да општина Чајетина профитирала или ће на неки начин профитирати на конто посете председника републике, али господин Стаматовић није само председник општине Чајетина, већ је и председник странке „Здрава Србија” која има градске и општинске одборе широм Србије са акцентом на југозапад. Чињеница да је Милан Стаматовић дуги низ година симбол опозиционе борбе против актуелног режима је и навела овај одбор да се прикључи баш „Здравој Србији” и њему као лидеру.


Сваки глас нашем општинском одбору је глас против онога који је све време опструисао изградњу саме гондоле, а онда дошао на њено отварање, против њега и његовог режима.


Апострофирам од свих догађаја везаних за 14. јануар, ми се као општински одбор ограђујемо истичући да смо на сам догађај били позвани, али да на исти нисмо отишли.
Уколико је председник Милан Стаматовић одустао од опозиционе борбе на било који начин се приклонио актуелној власти, ја Милан Кашерић, председни општинског одбора у Прибоју, а у име целог одбора „Здраве Србије” позивам да мене разреши дужности председника, а овај одбор распусти.


Такође, уколико председник сматра да смо овим саопштењем прекршили статут и програм „Здраве Србије” или на било који начин пореметили страначку хијерархију он има одрешене руке да расформира овај одбор, формира нови и тако оконча нашу сарадњу.


Без обзира на будући статус овог одбора у „Здравој Србији” ми настављамо у целости још одлучније започету опозициону борбу. Овом приликом, позивамо све суграђане опзиционо орјентисане, без обзира на страначку припадност или партију да нам се придруже у заједничкој борби против узурпатора власти.


У моје име и у име нашег одбора, гарантујем да ће наша политика заувек бити у интересу свих грађана Прибоја, а против ове власти”.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zdrava srbija priboj gondola milan stamatovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.182.652 посета
Тренутно на сајту: 613 посетилац(a)