Серија пљачки у Бродареву, на мети крадљиваца маркети и апотека 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Серија пљачки у Бродареву, на мети крадљиваца маркети и апотека
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
28.01.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – У ноћи између недеље и понедељка непозната лица обила су у Бродареву маркет

“Ес комерц” и том приликом са собом однела већи износ новца, сазнаје портал “ПП Медиа”. Поред готовине разбојници су из објекта покупили цигарете и алкохолна пића.

Како незванично сазнајемо, лопови су ушли на споредни улаз маркета, тако што су провалили врата а потом обили касу и са собом поред новца однели цигарете и алкохолна пића. Да је реч о вештим криминалница, говори податак, да су поред плена лопови са собом однели и снимке са сигурносних камера из објекта који су обили. Иначе, маркет “Ес комерц” налази се на свега педесетак метара од зграде Полицијске станице у Бродареву.

Ово није једино разбојништво које се догодило од почетка године у Бродареву. Поред маркета, на мети криминалаца нашла се и једна апотека из које је однет новац, а према непровереним информацијама лопови су покушали да обију и Пошту, међутим у тој намери спречио их је аларм који се активирао.

Иначе, у Бродареву ниједна банка нема пословницу, па су власници радњи приморани да пазаре током викенда држе у својим радњама, што лопови очигледно вешто користе.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje brodarevo pljacka market es komerc apoteka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.640 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)