Двери: Oд напредњачких трикова до сувих славина 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Двери: Oд напредњачких трикова до сувих славина
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
18.08.2017 | 0 коментар(а)



Љиг – Уместо да се озбиљно бави решавањем проблема водоснабдевања у општини Љиг, локална власт, напредна

у лажним обећањима и обмањивању грађана, хвалисала се како је обезбедила „по први пут“ довољно воде и решила проблем водоснабдевања, наводи се у саопштењу Општинске организације Двери Љиг.

Због поновног увођења рестрикције воде од 5. августа ОО Двери је издала саопштење у коме се наводи:

Циркузанти се често служе триковима, па је тако председник општине Љиг Драган Лазаревић у октобру 2015. на изворишту у селу Ба изјавио да је можда помоћу трика обезбеђено довољно воде за грађане Љига! Наравно, нису изостала ни лажна обећања о додатним количинама воде из бушотина, о средствима од Републике за водовод, филтерском постројењу у Љигу.... Бушотина се показала као тотални промашај који је само коштао грађане Љига, а власт крије од народа да воду нису пронашли.

Овог лета, 12. јула, председник општине Лазаревић и директор ЈКП „Комуналац“ Градимир Филиповић одлазе у Ба, фотографишу се код изворишта а затим локална власт саопштава: "Након великог залагања руководства општине Љиг и комуналног предузећа успели смо да постигнемо да и у најсушнијим периодима године наши грађани имају воду."

Колико су успели говори чињеница да већ од 5. августа крећу са рестрикцијама, а као кривце за ту непопуларну меру, директор означава „несавесне грађане“, који воду користе ваљда и за заливање цвећа! Мештани који живе у вишим деловима Љига и пре рестрикције су често без воде. Пошто власт у Љигу има маћехински однос према Белановици, проблем водоснабдевања ове варошице готово и не помиње а камоли решава! У селима многима недостаје вода за пиће, али власт се села сети у предизборној кампањи. Поставља се питање, шта је веће - неспособност или неодговорност бахате љишке власти, која себе назива напредном?

Општинска организација Двери Љиг

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.150.981 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)