Унук устао да заштити баку; Срам вас било, о поштењу старице причају преваранти, оставите је на миру ! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Унук устао да заштити баку; Срам вас било, о поштењу старице причају преваранти, оставите је на миру !
Trenutno na sajtu: 1505       |       Podeli:
19.02.2018 | 0 коментар(а)



Након бесомучне кампање које је предводио локални портал ,,Озон прес

политички скандал праћен салвом погрдних порука на њен рачун, јавности се обратио њен унук Стефан Василић. У писму које је доставио свим медијима се каже:

,,Поштовани грађани Чачка, ја сам Стефан Василић, унук Стојке Азањац, која је данима изложена медијској тортури и понижавању због спорног потпорног зида у Лозници.

Питам се да ли је могуће да жену која ускоро пуни 71 годину и која је лошег здравственог стања, политичари и разни ботови развлаче по медијима данима, да је исмевају и вређају на најпримитивнији начин? Шта вам је крива жена? Шта је то она лоше урадила овом граду? Ако мислите да је нешто урађено против закона обратите се органима који су за то надлежни, а не да јадну жену психички малтретирате како би испали духовити и направили добру фору. Баш сте шмекери, све величина до величине.

Смета вам потпорни зид, поред на хиљаде нелегалних објеката, зграда, кућа, локала. Где сте били док смо 2 године чекали тај потпорни зид и гледали када ће клизиште да проради, где сте били док су нам јавна предузећа без дозволе улазила у приватну својину и поткопавала обалу? А све сто смо тражили је било да санирају то сто су 2015. године раскопали. Сада је 2018. година, какве протекције помињете?

Уместо да старост проживи у миру, спремни сте да уништите живот жени да би политички поентирали? Срам вас било све који у томе учествујете. На све то на порталима се исмева њен муж, а мој деда, који није жив већ неколико година. Шаљете жену у Ерчеге у којима никад није ни била. После 55 година живота у Чачку, нашли се чисти аријевци, виша раса, да одређују ко где треба да живи.

Моја бака је поштена жена, која никад никог није преварила, нити било коме остала дужна, а о поштењу јој причају они који су преварили сваког кога су могли” наводи се у саопштењу Стефана Василић, унука старице , која је на страницама Озон преса била изложена најгорим понижењима и увредама.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.988.687 посета
Тренутно на сајту: 1506 посетилац(a)