Јована из Милановца уз мало маште унела шаренило својим необичним производима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јована из Милановца уз мало маште унела шаренило својим необичним производима
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
14.07.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Креативност и почетни капитал од 1500 динара били су довољни да Јована Ђорђевић



из Горњег Милановца врло брзо дође од идеје до реализације у игри са шареним материјалима необичних боја и дезена и хоби претвори у посао.

Корона вирус, карантин и вишак слободног времена Јована је искористила да своју креативност преточи у необичне производе од којих може и да заради.

„Прву траку сам сашила цимерки када је кренула на размену студената , а за време короне и оног карантина у ком смо сви били почела сам више да шијем . То је све било пре свега за моју породицу, сестре и мене, али након неког периода добила сам идеју како бих могла то да уновчим и да почнем тиме да се бавим”, рекла је Јована Ђорђевић.

Кренула је са мање од десет материјала, а данас после скоро годину дана у понуди их има преко сто. У овом временсом периоду проширила је своју понуду , а друштвене мреже доста су јој помогле у томе.

„Прво су то биле неке крпице које смо имали у кући, а наког тога почела сам да купујем материјале , занимљива чињеница је да је почетни капитал свега тога био само 1500 динара. У августу прошле гоидне када сам отворила инстаграм страницу Bella scrunshies у понуди су биле само тракице, сада имамо и шналице са машницама , а скоро сам почела да правим и рајфове за косу”, рекла је Јована.

Као апсолвент Економског факултета у Крагујевцу Јована нема у плану да након факултета стане са својим малим бизнисом, већ само да га прошири и унапреди.

„Ово је мој хоби којим се бавим уз студирање и надам се да у наредном периоду како се и ја будем професионално усавршавала , да ћу и ову моју производњу подићи на виши ниво”, рекла је Јована.

Права је реткост да из пандемије која нас је задесила извучемо нешто добро, а Јована се потрудила да шаренилом својих материјала унесе ведрину у претходних и не тако веселих годину дана и да покаже да машта може свашта.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


TRAKICE JOVANA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.232.556 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)